چرا به یک وبسایت نیاز دارید؟
استیو جابز هم میپرسید «چرا؟». او برای تک تک اتفاقاتی که در شرکتش رخ میداد این سوال را مطرح میکرد. هر کارمند از یک مهندس گرفته تا یک حسابدار، هر کاری را متفاوت و به روش خود انجام میداد. زیرا ممکن بود استیو جابز از او سوال کند چرا آن کار را به فلان روش انجام میدهد. مسلما اینکه یک کارمند میگفت: «خُب این روشیه که بقیه انجامش میدن!» پاسخ قانع کنندهای نبود.
سال ها پیش وقتی اولین کسب کار خود را راهاندازی کردم، فکر میکردم «به یک وبسایت نیاز خواهم داشت». چرا همچین فکری کردم؟ چرا به یک وبسایت نیاز داشتم؟
من تصمیم گرفتم روش استیو جابز را پیادهسازی کنم و به عنوان صاحب یک کسبوکار از خودم پرسیدم چرا به طراحی وبسایت نیاز دارم.
در ادامه به ۸ دلیل برای داشتن یک وبسایت خواهیم پرداخت.
- وبسایت ها هرگز نمیخوابند. افراد زیادی شب ها به وبگردی میپردازند که در این زمان اکثر کسبوکار ها تعطیل هستند اما وبسایت ها بدون وقفه به کار خود ادامه میدهند. با داشتن یک وبسایت، کسبوکار یا سازمان شما در طول ۲۴ ساعت شبانهروز، هفت روز هفته و ۳۶۵ روز سال باز خواهد بود. داشتن یک وبسایت مانند داشتن یک کارمند ۲۴ ساعته است که حتی در تعطیلات هم کار میکند!
- بزرگ ترین رقیب شما یک وبسایت دارد. اگر شما در یک رقابت مستقیم با یک کسبوکار دیگر هستید که دارای وبسایت است، پس رقیب شما از یک مزیت غیر قابل انکار بهرهمند است. داشتن یک وبسایت یک کلید مهم برای موفقیت در عرصه تجارت است.
- «کافیه تو گوگل دنبالش بگردی». مردم بیش از پیش در حال استفاده از اینترنت به جای روش های سنتی کسب اطلاعات هستند که با فراگیر شدن تلفنهای همراه هوشمند این حقیقت به راحتی قابل لمس میباشد.
- داشتن یک وبسایت به جلب اعتماد مشتری و ارتقای تصویر ذهنی آنها نسبت به شما کمک میکند. داشتن یک وبسایت حرفهای تاثیر قابل ملاحظهای بر عموم مردم دارد که نتیجه آن افزایش اعتماد مشتریان به سازمان شماست.
- کسبوکار هایی که وبسایت دارند سود بیشتری کسب میکنند. با توجه به آمار ارائه شده توسط معاونت کسبوکار های کوچک آمریکا، کسبوکارهایی که دارای وبسایت هستند بطور متوسط ۱٫۰۷ میلیون دلار سود بیشتر کسب میکنند که این رقم معادل ۳۹% میباشد.
- آیا شما ۴۰ میلیون نفر را میشناسید؟ این تعداد افرادیست که در ایران از اینترنت استفاده میکنند. کاربران اینترنت در سطح دنیا بیش از ۲ میلیارد نفرند.
- داشتن وبسایت به جذب مشتریان جدید کمک میکند. با توجه به آمار ارائه شده توسط معاونت کسبوکار های کوچک آمریکا، ۵۰% از درآمد هایی که از طریق وبسایت حاصل میشود از مشتریان جدید است. یک وبسایت فارغ از این که چه کالا یا خدماتی ارائه میکنید، کمک شایانی به جذب مشتریان جدید میکند.
- وبسایت ها محدودیت جغرافیایی ندارند. اکثر کسبوکار های کوچک تنها قادر به تجارت درون شهر خود و یا افراد نزدیکشان هستند. اگر شما انتخاب کنید که یک وبسایت داشته باشید آنگاه میتوانید با سراسر ایران و جهان تجارت کنید.